Zorgen dat de klanten hun facturen tijdig betalen.

Aseq

Al 27 jaar, staat Aseq in Wilrijk synoniem voor beveiliging op maat. Tom Geldolf woonde destijds nog bij zijn ouders en startte het bedrijf vanuit zijn slaapkamer. Ondertussen heeft hij drie techniekers en een vertegenwoordiger in dienst. “We bieden oplossingen voor zowel privéwoningen, als bedrijven”, vertelt Tom. “We zijn vooral gespecialiseerd in cameratoezicht, toegangscontrole, brandbeveiliging en alarmsystemen. ”Concurrentie is er in elke sector, kwaliteit en service zijn voor Tom dus heel belangrijk om zich te onderscheiden van de concullega’s. “Dat én mond-aan-mondreclame en uiteraard netwerken.”

Loepzuivere uitleg

Tom leerde Forest kennen tijdens een netwerkevenement. “Het lukte me al een tijdje niet meer om al mijn administratie op orde te houden. Eigenlijk had ik Forest veel vroeger moeten leren kennen”, zegt Tom. “De klik met Anya was er meteen. Ze kwam heel professioneel over en heeft loepzuiver uitgelegd wat Forest kon betekenen voor mijn zaak.  Lang heb ik dus niet getwijfeld om een proefcontractje te tekenen.”

Flying Office Consultant Eline komt nu om de twee weken een halve dag de administratie van Tom op orde zetten. “Het klikte meteen met Eline. Ze had direct door waar het administratieve schoentje knelde en pakt de zaken bijzonder vakkundig aan.” Ook de klanten van Tom, die al eens een factuur vergeten te betalen, kennen Eline inmiddels. “Eigenlijk betaalt ze zichzelf terug”, lacht Tom. “Vanaf het moment dat ze hier begonnen is, merkte ik dat aan mijn bankrekening. Openstaande facturen worden nu veel sneller betaald, na een telefoontje van haar. Eline denkt ook altijd positief mee over nieuwe dingen en mogelijke verbeteringen. Dat maakt de samenwerking wel heel aangenaam.” 

Benieuwd wat Forest voor jouw zaak kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!